viernes, 24 de septiembre de 2010

Que es gele...que es gele...


Sempre he pensat que tot el tema de la crionització encara estava molt retardat,que era cosa d'un futur molt llunyà, però m'agradaria aconsellar a la reina d'Anglaterra que meditara passar per aquest procés de congelació. No, no sóc un desaprensiu que es fica en una 'pobre' velleta que no fa mal a ningú (ejem), deixeu que m'explique. Aquesta peculiar dona volia que el govern britànic li pagara (a banda dels 45 milions d'euros anuals que s'emporta) la calefacció del palau de Buckingham.

Un funcionari reial (supose alertat dels comentaris de la reina que començava a refredar-se pel fred que fa en una casa tan antiga), va demanar que un milió d'euros dels diners presupostats per a donar una millor qualitat de vida als més pobres es destinara a pagar la calfor de la reina. Pobreta, per què ha d'estar patint ella fred en un palau amb servici mentre altres 'desaprensius' poden calfar-se amb cartons i fulles de diaris. Ingrats!!!

Per això, aconselle a la reina, que una vegada rebutjada la seua petició, per evitar el patiment del fred es congele del tot per a reviure en un futur on se li tendrà una millor consideració. I si és possible, espere que la descongelen quan a Anglaterra li entre una altra vegada la febre Cromwell (sí, eixe que va manar decapitar el rei Carles I).